Har ni planer för er tomt som skyms av för många träd? Skapa utrymme i trädgården genom att kontakta ett företag på Värmdö specialiserade på trädfällning.

En tomt med mycket växtlighet och vackra träd är härligt att ha. Det finns gott om grenar att hänga gungor i åt barnen, och platser för fåglar att bosätta sig. Skuggorna från träden är ofta välkommet en varm dag. Utöver detta känns en trädgård som skiftar i takt med årstiderna mer levande än en alldeles kal och platt.

Det kan dock bli lite för mycket av det goda. När ni bosatte er i villan fanns tillräckligt med utrymme åt utemöbler och annat i trädgården, och de kunde lätt samsas med de många träden. Men i takt med att familjen växer och kreativiteten sätter fart dyker det upp fler idéer på vad man kan göra med trädgården.

Se till att trädfällningen sker säkert

Vill ni ge mer utrymme åt annat i trädgården kan det vara läge att fälla lite träd. Har ni aldrig haft en arborist som sett över träden? Det kan vara så att en del av träden förutom att vara i vägen också är en säkerhetsrisk.

När träd blir sjuka finns det en risk att de faller omkull vid kraftig blåst, och det är inte alltid man som lekman kan se detta. En arborist specialiserad på effektiv trädfällning på Värmdö kan hjälpa er göra utrymme i trädgården, och samtidigt se över trädens skick. De kan sedan på ett säkert sätt fälla de träd som behövs.