När du behöver akut vård av en tandläkare i Stockholm finns särskilda tider som du kan boka så att du kan få omedelbar hjälp med dina besvär eller din värk.

Det är viktigt med regelbundna besök hos tandläkaren för att kontrollera att alla tänder är friska. Tandläkare och tandhygienister röntgar tänderna, tar bort tandsten och kontrollerar att tandköttet är friskt. Ett årligt tandläkarbesök är därför lika viktigt som den årliga besiktningen av en bil.

Men även om både bilar och tänder kan se bra ut när de undersöks kan det oväntade inträffa. En brygga eller plomb kan lossna, du kan slå ut en tand eller få en inflammation i en spricka i tanden. De flesta oväntade problem som du kan få med dina tänder behöver åtgärdas direkt. Det är då du kan få hjälp med akut tandvård i Stockholm.

Hos tandläkare i Stockholm kan du få akut tandvård

Hos en tandläkare i Stockholm som erbjuder akut vård har man all den moderna utrustning och den personal som finns på en vanlig tandläkarmottagning, men när du kommer dit tar man bara hand om den tand som du har problem med just nu.

Du får omedelbar hjälp med smärta och inflammationer och om du skadat en del av eller en hel tand får du en tillfällig ersättning av tanden. Meningen med behandlingen är att du inte ska ha ont längre och att tanden inte blir mer skadad. När det är svårare skador kommer du att få en tid så att du kan fullfölja behandlingen.