Det man oftast tänker på när det gäller fogfria golv är industri och livsmedelshantering, men i Stockholm används fogfria golv där det behövs slitstarka, lättskötta och eleganta ytor.

När man ska inreda en galleria, en butik eller en utställningshall behöver man ett golv som håller sig snyggt trots att det är många som kommer direkt utifrån gatan. Då har ett fogfritt golv de fördelar som blir ett perfekt alternativ.

Ett fogfritt massagolv ger en blank, enhetlig yta och ett vårdat, elegant intryck. Golvet tål slitage och tung belastning utan att repas vilket är en fördel om det exempelvis kommer leveranser på pallyft eller man vill möblera om.

Ett fogfritt massagolv är dessutom lätt att hålla rent eftersom det aldrig blir några skarvar som kan samla smuts och damm och det spricker inte. Vill man spola av hela golvet är det också enkelt eftersom det går att integrera golvbrunnar för avrinning.

Ett företag som Stockholms Fogfria Golv AB kan hitta den perfekta lösningen

Det är alltid bra att kontakta Stockholms Fogfria Golv AB när man ska inreda större lokaler för att få råd om det bästa alternativet. Ett fogfritt golv kan anpassas på många olika sätt när det gäller färgsättning och struktur. Det går att lägga in områden med halkfri yta eller skapa ett golv i företagets profilfärg.

Fogfria golv är eleganta och passar in i de flesta miljöer. Genom att vara lätta att rengöra och hålla fräscha används de mycket inom livsmedelsindustri, sjukvård och andra verksamheter med höga krav på hygien.