Är du på väg att köpa eller sälja en bostad? Då kan du få bra hjälp av en erfaren mäklare i Solna som har god kännedom om den lokala bostadsmarknaden.

När du ska sälja din bostad är det mycket som ska göras med annonsering och visning. Om du anlitar en mäklare får du all hjälp du behöver för att försäljningen ska gå smidigt och för att rätt köpare ska hittas. Du får då en skräddarsydd lösning som passar just dig, och de ser till så att du får många spekulanter.

Fastighetsförmedlingen strävar även efter att du får så högt slutpris som möjligt för din bostad. Du kan beställa homestyling, vilket innebär att en inredningsdesigner kommer hem till dig och ser över din bostad. Du får förslag på lämpliga åtgärder som du får godkänna. Inredaren kommer sedan att styla ditt hem inför fotografering och visning.

En diskret försäljning kan ordnas av en mäklare

När du ska sälja din villa eller lägenhet så vill du kanske inte att det ska ske offentligt. Det är inte alla som vill att bostaden syns i annonser utan vill att allt sköts lite diskret. I Solna kan en mäklare genomföra en nedtonad försäljning om du önskar det.

De vänder sig då till personer som redan har visat intresse för en bostad av din storlek i ditt område. En diskret försäljning kan bli lika framgångsrik som en öppen försäljning. Det beror på att mäklaren har ett stort kontaktnät i området.