Skall du flytta och behöver hjälp med flyttstädning? Du kan lätt hitta ett korrekt och bra pris på flyttstädning i Stockholm genom att be om offerter på någon av de nätbaserade tjänster som sammanställer sådana. Det är ett enkelt sätt för dig att få flera förslag på bra städfirmor. Var bara noggrann när du läser igenom så du vet vad som ingår. Det är viktigt att ha en tydlig kommunikation ifall du har några särskilda önskemål men de flesta firmor utför en rejäl flyttstädning. 

Att ta in offerter kostar oftast ingenting och ger dig en bra överblick på vilka tjänster som erbjuds. Kanske behöver ni även städa andra utrymmen innan ni flyttar såsom vinden eller källarförråd? Fyll i det i er offertfrågan för att få en totalkostnad.

Lämna städningen till proffsen

Sanningen är den att städfirmor i de flesta fall städar bättre än de privatpersoner som skall flytta. Städfirmor är specialister på städ och har rutin när det kommer till flyttstädning. Vanliga människor som inte arbetar med städ har kanske bara flyttstädat några få gånger i sitt liv. Överlåt din flyttstädning till professionella yrkespersoner!

Koncentrera dig på flytten – Anlita flyttstäd!

Det är mycket man skall tänka på när man skall flytta. Allt skall packas ner, kanske behöver ni beställa flytthjälp eller i alla fall hyra en lastbil. Du måste adressändra, anmäla flytten till skatteverket och se till att barnen anmäls till sin nya skola. I vissa fall måste du sätta dig in i och teckna nya avtal kring TV, internet och el. Om man kan leja bort sådant som man absolut inte måste göra själv så är det helt klart värt det. Det är dumt om det blir så att man glömmer bort viktiga moment för att man envisas med att göra allt själv. Själva flyttdagen kan dessutom vara ganska stressig så gör dig själv en tjänst och låt en städfirma sköta flyttstädningen. 

Städ innan fotografering och visning

Om ni skall flytta innan ni sålt er bostad så rekommenderas en noggrann städning innan både fotografering och visning. Smutsiga fönster och kladdiga skåp höjer sällan försäljningspriset. Bostadsspekulanter kan vara nyfikna och öppna skåp och lådor. En städfirma hjälper dig hålla ordning i alla vinklarna och vrår. Det är värt att lägga lite extra resurser så du vet att det blir ordentligt gjort. 

Att städa en bostad noggrant kräver kunskap om hur man får bort envisa missfärgningar och mögel som bitit sig fast i kakelfogar. Om du inte planerar att bli städexpert på köpet så är det läge att anställa ett erfaret städbolag.