Om du inte riktigt gillar tanken på att behöva byta till ny mobil jämt och ständigt, men har en mobil som inte är i toppform, så kan du laga den i Täby.

Mobiltelefoner har verkligen haft en revolutionerande inverkan på våra möjligheter att hålla kontakt med varandra. De som är födda ett tag före millennieskiftet minns nog hur det var att behöva bestämma en plats där man skulle sammanstråla om man blev av med varandra när man var ute på stan. Dagens ungdomar kan nog inte ens sätta sig in i hur det var att inte ha mobiltelefon.

Mobiltelefoner har under de senaste årtiondena verkligen gått från att vara bra att ha till att vara nödvändiga att ha. Det har också gått inflation i hur ofta många tycker sig behöva byta mobil. Det ska helst vara allra senaste modellen. Och inte är de billiga heller.

Laga mobilen som du gillar

För dig som vill göra en liten privat revolt mot det upplevda behovet att byta mobil minst en gång om året, så finns det dock vägar att ta. Det går att få bytt ett segt batteri eller en trasig skärm. Det går ofta till och med att rädda en fuktskadad mobil.

Det du ska göra om du har en mobil som du gillar, men som skulle må bra av en översyn, är att lämna in den till en firma som kan laga mobil i Täby. De fixar det mesta och du kan känna dig nöjd med att inte ha hoppat på det förbirusande dags-att-byta-mobil-tåget.