Mäklare på Kungsholmen lägger inte ut alla sina lägenheter på annons. I stället använder de sig av sitt kontaktnät av potentiella köpare med stor köpkraft.

Att välja en mäklare för sin fastighetsaffär på Kungsholmen kräver lite eftertanke. Du behöver vara säker på att den mäklare du väljer verkligen har den erfarenhet som krävs för att sälja lägenheter i Stockholms innerstad. Och att han eller hon har rätt kontakter. Ett bra kontaktnät är A och O för en framgångsrik mäklare.

Det är nämligen inte alltid som lägenheter säljs på annons. Särskilt i Stockholms innerstad är det vanligt att många objekt aldrig når det som brukar kallas för den “öppna marknaden”. Det finns flera anledningar till att det är så, men det viktiga är att du kommer till en mäklare som delar med sig av alla sina objekt.

Mäklare annonserar inte ut alla lägenheter på Kungsholmen

På Kungsholmen säljs många lägenheter av lite exklusivare karaktär. En mäklare vet att inte alla köpare har möjlighet att köpa så dyra lägenheter, och ser alltså ingen anledning till att annonsera ut dem i traditionell press. Istället är det by invitation only som gäller för visningen. Du som vill köpa en sådan lägenhet bör vara tydlig med din köpkraft när du pratar med din mäklare.

Det handlar inte om att skryta om dina pengar, utan att visa att du är seriös när det gäller köp av en exklusiv lägenhet. Många mäklare vill undvika att människor kommer till visningen bara för att kolla, och vill veta att de som besöker visningen är där för att göra en riktig bedömning av fastigheten. Kontakta en mäklare här: www.mäklare-kungsholmen.se