I dag lägger mäklare extra krut på att sälja lägenheter i Farsta. Kul för dig som ska sälja lägenhet just där – då vet du att det finns pengar att tjäna.

Du som ska sälja lägenhet i Farsta ska absolut sikta mot stjärnorna. Du har all möjlighet att få ut toppris för en lägenhet, även i förorterna, bara du vet hur du ska få den att framstå i mäklarannonsen. Och vet du vad – det kan en mäklare hjälpa dig med. Det är faktiskt deras jobb.

Tiden då lägenheterna till försäljning i förorterna låg och skvalpade i bakvattnet på skrivbordet allra längst bak på mäklarfirmans kontor är förbi. Nu gäller det att vara lika noggrann när det ska säljas lägenhet i Farsta som på Kungsholmen eller Södermalm. Många som flyttar till Farsta gör det nämligen från innerstan, och ställer lika höga krav där som när de köpte lyan på söder.

Mäklare i Farsta lockar ut spekulanterna på gröna linjen

Allt det här vet så klart redan din mäklare om. Sannolikt har de redan tagit fram särskilda säljstrategier för Farsta med spekulanterna från innerstan i åtanke. Och när en mäklarfirma lägger extra krut på ett område vet du att det finns pengar att tjäna.

Du har alltså allt att vinna på att lyssna på de råd mäklaren ger dig. Säger hen att det är värt att lägga pengar på en inredningsspecialist inför fotograferingen av mäklarbilderna, så gör det. Glöm inte att du måste locka ut kunderna hela vägen med gröna linjen från Skanstull till visningen.