En arbetsgrupp som ofta uppskattas enormt är rörmokare som hjälper i Stockholm. För visst är det frustrerande att få översvämning när det är stopp i avloppet.

Det hade börjat för ganska länge sedan. Först rann vattnet ner lite saktare än vanligt. Men successivt blev det värre. Till slut en dag när Inger skulle tömma badkaret efter ett skönt bad blev det översvämning. Hon hade inte misstänkt att det skulle gå så illa så hon hade öppnat proppen och gått därifrån.

Det tog lång tid att torka upp allt vatten. Tid som hon inte hade då det snart var dags att börja jobba. Hon försökte med rensband men det gick inte, så hon fick lov att ringa till rörmokare för att få hjälp med att se vad som satt fast där nere. Denne lovade att komma samma eftermiddag.

Rörmokare hindrar fler översvämningar

Inger hade precis kommit hem från Stockholm när det ringde på dörren. Där stod en rörmokare som hon visade in till badrummet. Denne plockade fram ett rensband och försökte även han med det, men med samma resultat som Inger. De bestämde att de ska gå in med med kamera och sedan högtrycksspola redan nästa dag.

Med hjälp av rensbandet rann lite vatten ner och hon fick ta en snabb dusch. Dagen efter kom Erik, som rörmokaren hette, med utrustning. Jobbet var gjort i ett nafs och vattnet rann ner utan problem. När hon tackade och vinkade adjö till hjälparen i nöden bestämde hon att i kväll var dags med ett skönt bad igen. Via denna hemsida kan du snabbt och smidigt ta kontakt med en erfaren rörmokare: www.rörmokarestockholm.biz