Hör du som Erik till de som vill få körkortet så snabbt som möjligt, kan det vara värt att kolla upp en intensivkurs i Stockholm när du snart fyller 18.

För Erik hade bilar alltid varit en av hans stora passioner, långt innan han själv fick lov att börja övningsköra och sätta sig bakom ratten. När Erik väl hade fyllt 18 år var det självklara valet för honom att gå en intensivkurs i Stockholm nära hans hem.

Medan Erik kanske var mer väl förberedd än många andra när de ska ta körkort var intensivkursen fortfarande en utmaning för honom. Det är mycket information man ska lära sig under en relativt kort tid när man ska gå en sådan kurs. Men för Erik var det en utmaning han gärna tog sig an.

Nöjd med sin intensivkurs

Det hade kanske varit lite enklare att gå en vanlig körkortsutbildning, men Erik var nöjd med sitt val. Det blev mycket arbete under den tiden kursen pågick men när han väl fick hem körkortet kändes det hela värt det. Att kunna sätta sig i bilen själv och köra iväg var en dag han sett fram emot länge och nu var den äntligen här.

Med en bil kan man åka var man vill, eller så långt som vägen räcker i alla fall. För Erik blev det många turer ut på Sveriges vägar tiden efter han fått sitt körkort. Att gå en intensivkurs för körkort är kanske inte för alla, men för Erik var det helt rätt val.