Nu är den perfekta lösningen här för dig som behöver bo en längre tid närmare Sveriges största flygplats, nämligen Longstay nära Arlanda, bättre blir det inte.

Nu finns den perfekta lösningen för dig som behöver ha ett längre boende nära Sveriges största flygplats, nämligen Arlanda. Det är av många anledningar som du kan behöva ett boende nära flygplatsen. Jobbar du utomlands och spenderar mycket tid med att resa? Då kan det vara perfekt att ha en lägenhet precis intill flygplatsen.

Men även för de som jobbar på flygplatsen eller på flygplanen. För att spara på både tid och energi, så kan det vara skönt att ha sitt boende nära sitt arbete. Det är en lösning som många väljer att ta. Gör ditt hotellrum personligt för att få en hemtrevlig känsla medan du befinner dig på hotellet.

Kostsamt med long stay Arlanda?

Det kan kännas som en stor kostnad att få bo så nära flygplatsen. Men det är otroligt prisvärt att ha ett boende på Arkaden Longstay vid Arlanda. Vilket pris det är, beror på hur länge du har tänkt stanna. Genom att skicka in en offertförfrågan, så får du svaret på den frågan.

Detta är det perfekta konceptet för de som behöver bo nära flygplatsen men ändå få en hemkänsla. Med nära till olika affärer och restauranger, så kan du leva ditt liv precis som vanligt när du inte arbetar. Så är du ute efter ett hotellboende som du kan bo på en längre tid och till ett bra pris, tveka inte att kontakta dem.