Stockholm kallas Skandinaviens Venedig, och det för alla de öar och att Stockholm är en del av Mälarens olika öar, men här tänker vi att Stockholm skulle kunna göra skäl för namnet även av andra anledningar. Venedig är ju känt som en festernas och dekadensens stad. Och det skulle kunna stämma även in på Stockholm. Här finns många nöjen, konserter, nattklubbar och människor som vill göra helst hela livet till en fest. 

Det finns ett 100-tal olika nöjesställen som kallar sig nattklubbar som är mer eller mindre kända i Stockholm. Nattetid ringlar sig köerna långa för att stockholmarna ska komma in och roa sig på plats. Många går från ställe till ställe. Ganska snart inser man hur litet Stockholm ändå är. Särskilt kändistätt är det kring Stureplan, med de olika restaurangerna och nattklubbarna. Har man tur dyker det upp någon från kungahuset upp på nattklubben, eller någon minst lika känd kändis.

Vill man arrangera fester är det antingen i eller kring Stureplan eller i närheten av Kungsträdgården som man bör hålla till. Omgivningen är som finast där. Där finns både Operakällaren, en anrik och traditionstyngd lokal som man kan abonnera för en fest. Där finns även Berns som är en rymlig och fin festlokal.

Just kring Stureplan håller de flesta till som bor på Östermalm; bara några kvarter från själva stället. De mesta uteställen där är som mest populära. Vill du stöta på någon kändis är det dit du bör gå.

Vill du själv arrangera en fest och känner dis osäker på hur du ska gå till väga, kan du alltid anlita en eventbyrå i Stockholm om det är där som du vill arrangera den. Välj då en som är erfaren på de flesta slags event och fester. Här kan du läsa mer: https://www.kagan.se.