Har du en gammal skruttig bil som står på tomten som du inte vet vad du ska göra med? På bilskrot i Stockholm kan du skrota bilen smidigt och kostnadsfritt.

Bor man i villa är det lätt hänt att man samlar på sig mycket av både projekt och prylar. Den gamla avställda bilen som står och rostar under en presenning kan gå in under båda dessa kategorier. Det kan vara svårt att göra sig av med bilen som så länge varit en trogen tjänare, men när projektet att rusta upp den igen släpar efter år efter år kanske det är dags att ge upp det.

Oavsett hur uppskattad bilen var innan den blev avställd så går sannolikheten för att den någonsin ska komma tillbaka till sina forna glansdagar ner för varje dag som den står och rostar på tomten. Det engagemang du en gång kände inför projektet går ner för varje dag och frustrationen över att det aldrig blir av bara växer.

Skrota bilen och ta del av reservdelarna

Oavsett om du skaffat en ersättare till bilen eller ej så skulle både du och din tomtyta må bäst av att bilen hamnar på bilskroten istället. Om du vill skrota bil i Stockholm finns det bilskrotar som kan hjälpa till med hämtning och som skrotar din bil kostnadsfritt. Alla reservdelar som går att använda tas om hand under skrotningen. Har du en ny bil kan du återvinna delarna och även passa på att köpa andra reservdelar när du ändå är där.