En måltid med tapas ska vara en spännande upptäcktsresa i smak, färg, doft och form. På en restaurang i centrala Stockholm hittar du precis den kombinationen i en vacker och vänlig miljö.

Att äta tapas handlar inte bara om att bli mätt. Tapas är ett sätt att umgås och upptäcka nya smakkombinationer tillsammans. Det roliga är att kunna dela upplevelserna av många olika rätter med sina vänner och hitta sina favoriter.

Spansk mat är ett sätt att umgås och ha trevligt tillsammans. Långa måltider utan brådska där man hinner prata färdigt utan att maten kallnar. Spanjorerna själva äter ofta sent på kvällen och blir sittande fram till tidigt natt. När vi i Sverige lägger måltiden tidigare på kvällen ger det bara ännu mer tid att sitta kvar vid bordet och dela den sensuella upplevelse en måltid kan vara.

Den genuint spanska restaurangen med de bästa tapas i Stockholm

På en restaurang i centrala Stockholm kan du med smaker, doft och atmosfär bli förflyttad till en sydländsk kultur. De tapas som serveras är tillagade med sann entusiasm och omsorg. Endast det bästa är gott nog när de söker råvaror vilket bidrar till att skapa de bästa tapas i Stockholm.

Vill du prova dig fram i det generösa utbudet finns det avsmakningsmenyer med 14 rätter som ger en sann bild av hur rikt och varierat det spanska köket är. Ta med en eller ett par vänner och ägna kvällen åt att smaka, upptäcka och njuta av exotiska dofter och smaker.
Ten una buena comida – smaklig måltid!